Посета драмског студија ,,Искра” Библиотеке ,,Политка” Крупањ Народном позоришту у Београду

5 (1) 4 (1) 3 (2) 9 (2) 9 (1) 8 (11) 8 (10) 8 (9) 8 (8) 8 (7) 8 (6) 8 (5) 8 (4) 8 (3) 8 (2) 8 (1) 7 6 (2) 5 (2) 4 (2) 3 (1) 2 Naslovna.jpg

На дан Народног позоришта у Београду, 22. новембра ова реномирана установа културе је угостила чланове дечије сцене драмског студија „Искра“ Библиотеке ,,Политика” Крупањ пруживши им прилику да завире у живот иза кулиса позоришних представа, упознају се са историјом ове институције и разговарају са глумцима и глумицама који чине културни живот наше престонице.

Том приликом је госте поздравио управник Народног позоришта у Београду господин Светислав Гонцић након чега су чланови драмског студија присуствовали свечаној манифестацији обележавања дана Народног позоришта у Београду и на крају посетили Музеј у склопу институције. 

.

 Током ове посете деца су упознала глумце и глумице које често виде само на малим екранима, мало и срамежљиво разговарала са њима похваливши се да већ раде на две представе, једној о Светом Сави и другој јединственој не откривши њен назив и садржај и, наравно, искористили прилику да се са њима сликају.

Велико хвала на гостопримству управнику Народног позоришта у Београду господину Светиславу Гонцићу, госпођи Борики Боби Ивић секретару Народног позоришта и господину Драгану Стевовићу директору Музеја Народног позоришта што су у врло кратком року омогућили ову посету деце из нашег драмског студија уз вољу да се наша сарадња и у будућности настави.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enable Notifications OK No thanks